Резултати от първи кръг на „Ботевград рита“

Днес (24 януари) се изиграха мачовете от първи кръг на минифутболната лига „Ботевград рита“.

В първия мач между Грамаде Скравена и Казино Роял победата бе за Казоно Роял, като двубоят завърши при резултат 2:3. Голмайстори на отбора победител са Дилян Петров и Краси Алипиев. С попадения във вратата за Грамаде Скравена се записаха Марин Данчев и Иван Цагарски. За играч на мача бе оперделен Краси Алипиев.

Йънг Бойс се наложи с 6:8 над Наборите във втория двубой. Точни попадения във вратата за Йънг Бойс реализираха Ивелин Любомиров – 7 гола и Георги Захариев – 1 гол. За Наборите се записаха Радко Николаев – 5 гола и Алекс Георгиев. За играч на мача бе опредлен Ивелин Любомиров.

Last Hope спечели по убедителен начин мача срещу Сименс, който победи с 10:1. Голмайстори са Антонио Анатолиев, Кристиян Иванов, Николай Захариев и Мирослав Янчев. Единственият гол за Симeнс вкара Ивайло Касов. За играч на мача бе определен Кристиян Иванов.

Четвъртият двубой между Сириус и After Party завърши с 3:4. За играч на мача бе определен Мирослав Захариев от отбора на After Party, който излъчи голмайстори като: Цветелин Цаковски, Мариян Маринов и Ивайло Златев. За Сириус се записаха с точни попадения Йордан Дамянов и Цветелин Николов.

Петият мач завърши с убедителна победа на БФБ (Кибекс) с 14:4 срещу Мартен и приятели. Голмайстори за БФБ бяха Васислав Димитров, Иван Мишев, Неделин Костадинов и Христо Герогиев. За Мартен и приятели голове реализираха Асен Рангелов, Николай Николов и Валентин Петров. За играч на мача бе определен Иван Мишев.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.