Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Езиков център „Марконис“ връчи сертификати на Pearson за 11-та поредна година

За единадесета поредна година Езиков център „Марконис“ тържествено връчиха сертификати на международно признатите изпити Пиърсън на своите учениците. Тържеството се състоя в малкия салон на НЧ „Христо Ботев“, гр.Ботевград. Водеща на събитието беше Полина Гайдарска. В програмата участваха деца от всички възрастови групи. Тържеството бе открито с песни и танци, а духовият оркестър бе в съпровод на чудесната атмосфера, като традиционен пратньор на тържествата на „Марконис“ .

„Винаги преди да изляза пред публика в мен има известно притеснение. Винаги съм мислел, какво точно искам да кажа, но тази вечер това не е нужно, защото една от ученичките на нашия езиков център каза всичко, което трябва да бъде казано чрез своята рисунка!“, каза управителят на „Марконис“ Николай Николов, показвайки рисунката, на която пише „I love Markoni’s!“. „Тази вечер за пореден път ще връчим сертификати от най-ниското до най-високото ниво в Английския език. Успехите ни са благодарение на труда на учителите и най-вече на децата.“, заключи той.

Учениците на езиковия център, получили сертификат тази вечер са общо 50. Г-н Николов гордо заяви, че 15 от тях имат пълeн Отличен, а оценките между 5 и 6 са 72%. „Преди два дни отново се почувствах изключително горд, защото научих, че ученик от нашия езиков център е приет в един от ТОП университетите в Холандия с ниво на английски език – С2. „, заяви той. След това преподавателите в езиковия център – г-жа Нели Дакова, г-жа Румяна Видинова, г-жа Гергана Муховска и г-жа Цецка Кирилова раздадоха сертификатите на всички присъстващи ученици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *