Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Депутатът Иван Ченчев дари козунаци на социално слаби и възрастни хора по повод кампанията „Солидарен Великден“ на лидера Корнелия Нинова

БСП стартира национална кампания „Солидарен Великден“ по инициатива на лидера Корнелия Нинова.

За кампанията са мобилизирани всички структури на партията в страната. В кампанията по места активно се включват и народните представители от парламентарната група. Днес народният представител Иван Ченчев, който е водач на 26 МИР, посети три села, в които дари козунаци на социално слаби или възрастни хора.

Във Врачеш заедно с кмета на селото Марин Бончовски те посетиха Дом за възрастни хора „Уют и сигурност“. Управителката на дома изрази огромна благодарност към народния представител и не скри симпатиите си към черевената партия и нейния лидер Корнелия Нинова. В Литаково бяха посетени десетки домове, където живеят възрастни хора. Депутатът Ченчев лично дари по два козунака и поздрави хората с предстоящите Великденски празници. Той бе придружен от кмета на селото – Пешо Младенов и общинският председател Николина Цолова. В Скравена също бяха посетени няколко домове, чиито обитатели бяха приятно изненадани.

„Нека в тези светли празници бъдем съпричастни към безработните, бедните, социално слабите, младите семейства и възрастните хора“, призова Нинова областните и общински съвети на партията. „Благодаря ви, че сте активни, социално чувствителни и отговорни хора. Кампанията съчетава две инициативи- да се помогне на български производители, като се купят продукти- родно производство и се дарят за празниците на семейства и домове за възрастни хора“, каза още тя.

Нинова дари 10 000 козунака, партийните ръководства и членове по места закупуват други български стоки. Десетки членове на партията по време на Великденските празници ще ги дарят в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *