Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

В сряда ФК „Козаро“ приема ФК „Ботев“ (Ихтиман) за Купата на АФЛ от 16:00 ч

Отборът на ФК „Козаро“ ще запише участието си в надпреварата за Купата на Аматьорската футболна лига с домакинство на силния тим на ФК „Ботев“ (Ихтиман).

Двубоят ще се играе в сряда (7 октомври) с начален час 16:00 ч. на помощното игрище в Ботевград, още известно като „Герена“. Тимът на ФК „Ботев“ (Ихтиман) се подвизава в Югозападна Трета лига, като вече беляза успешно участие в турнира за Купата на България, отстранявайки местния „Балкан 1929“ (Ботевград), а в последствие и професионалния отбор от Втора лига – ФК „Нефтохимик“ (Бургас).

Отборът на ФК „Козаро“ е готов за нова битка, след като през уикенда се представи достойно в местното дерби от 4-ия кръг на ОФГ София – Изток срещу ФК „Ракитин“, завършило 2:2. Сега пред възпитаниците на Любомир Божанков стои поредното предизвикателство. Само няколко дни след тежкия си мач с отбора на ФК „Ракитин“, ботевградчани трябва да се изправят срещу корав противник. За капак отборът на ФК „Козаро“ има важен мач в неделя срещу силния тим на ОФК „Костенец“ от първенството на А ОФГ София – Изток. Предстои да видим как „козлите“ ще съчетаят натоварения си график и по какъв начин това ще се отрази на цялостния им облик на терена. От ръководството обявиха, че нямат конкретни амбиции за турнира, а целта е една – достойно представяне на отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *