Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан се завръща в събота пред своите фенове в „Арена“ Ботевград

След повече от 200 дни без официален мач пред публика Балкан отново ще играе пред своите фенове в „Арена Ботевград“! 

Българският шампион, воден от сръбския специалист Йовица Арсич, започва защитата на титлата в НБЛ на 10 октомври срещу Черноморец (Бургас). Срещата е от 18:00 часа, а мястото е познато на всички – АРЕНА БОТЕВГРАД. Мястото, на което сме печелили не една и две битки заедно с нашите фенове! Тази година Балкан ще участва и в турнира за Купата на ФИБА Европа, чийто старт бе отложен за 6 януари 2021 година.

През сезон 2020/21 в Националната баскетболна лига ще участват 9 отбора заради прекратилия участие тим на A1 Академик София. 

Заради пандемията от коронавирус публика ще се допуска при не повече от 50% заетост от общия капацитет на залата. На секторите зад двата отбора ще се допускат зрители от 3 ред нагоре.  

Касите за билети в „Арена Ботевград“ ще бъдат отворени 2 часа преди началото мача – 16:00 часа, за да се избегне струпване на хората на едно място. Преди влизане в залата на всички хора ще бъде измерена температурата с безконтактен термометър като няма да се допускат лица с повишена над 37 градуса температура.

Задължително е носенето на предпазна маска за еднократна или многократка употреба от всички лица от публиката при влизане в спортната зала, по време на престоя им в спортното съоръжение и до момента на напускането на залата. 

Прочетете ТУК всички задължения на публиката във връзка с провеждането на среща от Държавното първенство по баскетбол по време на извънредна епидемична обстановка във връзка с COVID-19, в която се намира в момента България.

Ето и всички срещу от I кръг на НБЛ :

10.10.2020 (събота)

18:00 Балкан – Черноморец 

18:00 Черно море Тича – Академик Пловдив

18:00 Спартак Плевен – Берое 

19:00 Рилски спортист – Левски Лукойл (12.10.2020)

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Балкан – Черноморец  

10 октомври (събота)

18:00 часа

„Арена Ботевград“

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *