Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Павел Димитров – начело на Ученическия съвет в ППМГ „Акад.проф.д-р Асен Златаров“

Павел Димитров – изборът за председател на ученическия съвет 2020

По традиция в началото на всяка нова учебна се провеждат избори за председател на ученическия съвет. Тази година срещата се състоя на 23.09.2020г. преди учебните занятия.

Какви качества трябва да притежава отговорникът? Да бъде лидер, да бъде отговорен към работата си , да подхожда по правилен начин със своите „колеги“ и съученици и не на последно място да бъде креативен, за да реализира всички желания на ученици и учители.

Всеки ученик на училището има право да се кандидатира за председател на ученическия съвет. Чрез анонимно гласуване се определя новият управник, заедно с двама помощници. Неговият мандат продължава една учебна година, възможна е и повторна кандидатура.

Новият председател за 2020г. е Павел Димитров от XI „В“ клас, а негови помощници са: Александър Константинов от XI „А“ и Стейси Василева от X „Г“.

Павел е креативна  амбициозна, влиятелна личност с хъс за лидерство! Благодарение на тези свои качества, за втора поредна година е начело на тази отговорна позиция. В кратък разговор той разкри бъдещите си идеи.

  • Какви са твоите идеи и проекти за настоящата учебна година?
  • Павел:
    Моите идеи са свързани с това да накарам повече ученици да се интересуват и присъединят към ученическия парламент, както и в бъдещи извънкласни проекти. Също така ще популяризирам дейностите на училището, така че да бъде още по-предпочитано място за обучение. Смятам да организирам и извънкласни проекти и дейности.

Учениците и учителите на ППМГ „Акад. Проф. Д-р Асен Златаров“ пожелават на него и неговите помощници успешен старт и ползотворен мандат.

Източник: ppmg-botevgrad.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *