Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК „Козаро“ с последно домакинство за годината, но без публика

Отборът на ФК „Козаро“ ще изиграе последната си домакинска среща за 2020 г. В неделя (1 ноември) отборът на Любомир Божанков приема на помощното игрище в Ботевград тима на ФК „Спортист“ (Нови хан) от 15:00 ч.. Двубоят, който е част от 8-ия кръг на А ОФГ София – Изток, ще се играе пред празни трибуни. Това стана ясно след последната наредба на министъра на здравеопазването Проф. Костадин Ангелов, която строго забранява струпването на хора при провеждане на спортни мероприятия. В това число влизат и аматьорските мачове.

Във временното класиране отборът на ФК „Козаро“ се намира на 4-то място с 10 точки в актива си. Тази година борбата за добро класиране в първенството е доста свирепа, след като с нея са обвързани над половината участници в групата. Същият актив от точки има 5-ия ФК „Звездец“ (Горна Малина). 3-ият ФК „Левски“ (Елин Пелин) е с една повече, а ФК „Ракитин“ (Трудовец), които са на 2-ро място с 2 точки преднина пред ботевградчани. Лидерите в лицето на ОФК „Костенец“ засега изглеждат непоклатими от първото място с 16 пункта.

 На практика всичко може да се случи до края на сезона, но мачове като този ще бъдат от изключително важно значение за „козлите“. В неделя „оранжевите“ приемат предпоследния в класирането с чудесна възможност за победа срещу съперник, който до момента има само 3 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *