Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

7 фирми кандидатстват в обществената поръчка за реконструкция водопровода на Трудовец

На 15 март бяха отворени офертите на фирмите, желаещи да участват в обществената поръчка,с възложител Община Ботевград, за реализация на „Реконструкция на водопроводната система на село Трудовец, община Ботевград – Етап 1”. Срокът за подаване на офертите бе 12 март 2021.

От сайта за електронните обществени поръчки става ясно, че седем са фирмите, които са подали заявление за участие в конкурс относно обществената поръчка „Реконструкция на водопроводната система на село Трудовец, община Ботевград – Етап 1”.

Фирмите, кандидатстващи са:

  1. „Интерхолд“ ЕООД

2. Обединение „ВиК Трудовец“,

3. ЛЮНИК ЕООД,

4.ДЗЗД „Ахрида Билдинг“,

5. ВЕРА СТРОЙ ЕООД,

6.НСК СОФИЯ ЕООД,

7.Обединение „ВиК Монтажи – Ботевград“.

Както вече обявихме обществената поръчка има за цел реконструкция на част от вътрешно-разпределителната водоснабдителна мрежа на с. Трудовец. Изградената и функционираща в момента водопроводна мрежа е изградена с азбестоциментови и стоманени тръби, които са почти амортизирани и с недостатъчна проводимост. Налице са значителни загуби на питейна вода от водоснабдителната система, дължащи се най-вече на незавидното състояние на мрежата.

Общата дължина на водопроводната мрежа, предмет на обществената поръчка е 6 155,50 метра, включителноно пожарни хидранти (ПХ) 39 броя, шахти 10 броя и спирателни кранове (СК) 16 броя.

Прогнозната стойност на проекта е 1 433 113,69 лева без ДДС.

1 коментар на “7 фирми кандидатстват в обществената поръчка за реконструкция водопровода на Трудовец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *