Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан продъжава с наказателната акция през втория полусезон

Възпитаниците на Иван Редовски победиха с 2:0 Левски Чепинци в среща от 25-я кръг на Югозападната Трета лига.

И двата гола бяха дело на Кристиян Ковачев – Бебето, който се разписа рано в 5-ата и 8-ата минута след като бе изведен отлично и двата пъти от Павел Петков. Натискът на домакините продължи и Колев, Ангелов и Ковачев бяха много близо да реализират.

През второто полувреме събитията на терена не се промениха и логично състезателите на Балкан стигнаха до попадение на Петър Василев, което бе отменено тъй като преди това страничния рефер е видял, че топката е напуснала терена. Веднага след това силен удар на Апостолов премина на сантиметри над вратата. В заключителните минути Ковачев няколко пъти можеше да оформи своя хетрик, но късметът бе на страната на гостите и те си тръгнаха само с два гола пасив.

След този успех ботевградчани са на 7-ата позиция в класирането с 38 точки. В другите срещи: Рилски спортист – Марек 0-2, Вихрен – Гранит Владая 6-1, Сливнишки герой – Кюстендил 0-4, Перун Кресна – Чавдар Етрополе 1-0, Ботев Ихтиман – Беласица 1-1, Пирин Разлог – Оборище 2-2, Велбъжд – Пирин Гоце Делчев 1-0, Надежда Доброславци – Банско 1-1.

Следващата среща Балкан е гостуване на ФК Кюстендил в събота от 16:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *