При 100% обработени протоколи: „Има такъв народ“ печели изборите, ГЕРБ-СДС са втори

Има такъв народ“ печели парламентарните избори. Това става ясно от данните след 100% обработени протоли.

Очаква се до сряда да бъде направено и повторно преброяване в ЦИК, което да покаже и окончателните резултати от изборите на 11 юли.

Очаква се до сряда да бъде направено и повторно преброяване в ЦИК, което да покаже и окончателните резултати от изборите на 11 юли.

При обработени 100% СИК протоколи в РИК към 20:30:

– Първа политическа сила е „Има такъв народ“ с 24.08%.

– Второто място се заема от ГЕРБ-СДС с 23.51%.

– Третата парламентарна сила в следващия парламент е БСП за България с резултат от 13,39 процента.

– Четвъртото място се заема от Демократична България с 12,64%.

– ДПС е на пето място с 10,71%.

– Шестото място пък се заема от Изправи се! Мутри вън! с 5,01%

Под 4-процентната бариера остават: Коалиция „Българските патриоти“ – ВМРО, Воля, НФСБ получава 3.14 на сто от бюлетините, партия „Възраждане“ – 3.01 на сто, и „Гражданска платформа Българско лято“ – 1.82 на сто.

Източник: dariknews.bg

4 thoughts on “При 100% обработени протоколи: „Има такъв народ“ печели изборите, ГЕРБ-СДС са втори

  1. Хора, Обърнете внимание как безсрамните управници за пореден път се подиграха с най-бедните и болните пенсионери. За пореден път пенсионерите с малките пенсии реални под 300 лева при изчисляването им при пенсиониране няма да бъдат увеличени и не са увеличени от 1 Юли 2021 година. Този циниизъм за пореден път към най-бедните, най-нуждаещите се пенсионери. И ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИТЕ ПОСКЪПВАНИЯ?!? Чуди се Шокиран

  2. Гълъб Донев, Не е ли Ви срам?!? За пръв път тази година най-бедните и болните пенсионери са лишени от компенсации, ОТ увеличение на пенсиите си по швейцарското правило?! ТОВА Е ЦИНИЧЕН ГЕНОЦИД ПРИ ТЕЗИ ПОСКЪПВАНИЯ!?!

  3. От години водата поскъпва и от години баламосват хората под линията на бедността, че ще има социална помощ за базови водни нужди. БАЛАМОСВАНЕ, ЛЪЖИ, ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ ГОДИНИ НАРЕД _ _ БЕЗ ПОКРИТИЕ… За електроенергията поскъпванията са още по-драстични и чести. И дават нещо минимално, незначително само за отоплителния сезон. А хората под линията на бедността имат базови нужди целогодишно и ежедневно…

  4. Всичко е поскъпнало вече неколкократно и значително. Но за най-бедните и болни пенсионери няма компенсация- увеличение по швейцарското правило. ГЕНОЦИД!???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.