Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Само три мача в 15 кръг на ОГ София Запад

Предстои да се изиграе 15-ти кръг в Областна група София Запад. Две от срещите са отложени. Това решение идва след като по-рано през седмицата БФС обяви списък с отбори, които ще бъдат извадени по различни причини от първенствата. В него попадат Спортист Драговищица и Зенит Церово. Именно мачовете с участието на тези отбори са отложени към момента!

Няма да се играят срещите Козаро Ботевград – Спортист Драговищица и Ком Годеч – Зенит Церово.

Сините орли Своге – Скравена ще се играе в събота от 12:00 часа. Отборът на Христо Йовов е най-силно представящия се в групата през пролетта с актив от три поледи от три мача и голова разлика 21:1.  Скравена е на другия полюс с две тежки загуби от Правец и Спортист Драговищица. Първият мач през сезона помежду им завърши 2:2.

В събота от 15:00 часа Драгоман ще търси първа победа през пролетта срещу гостуващият тим на Спортист 2 Своге. От началото на годината „граничарите” имат две равенства от два мача, а Спортист 2 допусна три загуби, в които дори не отбеляза попадение. Наказан за свогенци е Даниел Маринов.

В неделя от 15:00 часа ще се играе срещата Петърч – Правец. Домакините са с равен и победа в последните си два мача, а гостите с две поледи, едната от които служебна, и една загуба. В класирането Петърч е 8-ми, а Правец 4-ти. Заради наказание мачът ще пропусне Димитър Михайлов от гостите. Есенния мач завърши 2:1 в полза на Правец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *