Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Започват плейофите в първата шестица на ОГ София

Редовния сезон в двете областни групи на София завърши и сега е ред за плейофи. В събота 30 април ще се изиграе първият мач от тях между Драгоман и Ракитин Трудовец. Началният час на мача е 17:00. Драгоман завърши на първо място в западната група, а Ракитин на трето в източната. В последните 5 играни мача домакините имат три победи и два равни и не са губили мач от края на ноември миналата година. Гостите пък са записали две победи, един равен и две загуби.

В неделя от 17:00 е срещата ОФК Костенец – Сините орли Своге. Костенец завърши на първо място в ОГ София Изток, а гостите от Своге на трето в ОГ Запад. Домакините не са играли мач от 4 април, като в последните два кръга записаха служебни победи срещу извадените Средногорец и Мътивир. Преди това те имат една победа и три равни през пролетта. „Орлите” в последните си пет мача имат три победи и два равни.

Също в неделя, и също от 17:00 часа е и мачът Ком Годеч – Левски Долна баня. Двата тима завършиха на вторите места в своите групи. Ком е с две победи и два равни през пролетта, като има и три служебни победи. Левски Дб е отборът от шестицата с най-много изиграни мачове през пролетта – шест. В тях „сините” са записали 4 победи, 1 равен и 1 загуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *