Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

По повод професионалния празник на МВР бяха наградени общо 33 служители на областната дирекция, сред тях гл.инсп. Здравко Йотов

„Благодаря на всеки един от вас за старанието и ежедневните усилия за гарантиране на спокойствието и сигурността на гражданите. Вашият труд заслужава най-високо признание на всички нива, защото обществото разчита първо на вас във всяка критична ситуация. Бъдете горди с работата си, с постиженията си, здрави и устремени към нови професионални успехи, изтъкна в приветствието си към състава директорът на ОДМВР-София. Всяка награда е признание за постигнати резултати, но и задължава към още по-усърдна работа,  поведение с висок морал и безупречен професионализъм“, подчерта ст. комисар Живко Коцев.

За постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения и по повод професионалния празник на МВР бяха наградени общо 33 служители на ОДМВР-София: един с „Почетен знак на МВР“ – III степен от министъра на вътрешните работи; шестима с „Обявяване на благодарност“ от главния секретар на МВР и 26-има с „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР-София. Сред тях бе и Началникът на Районното управление на МВР-Ботевград – Главен Инспектор Здравко Йотов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *