Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан записа загуба в предпоследната контрола преди подновяването на първенството

Балкан и Локомотив Мездра завършиха 2:3 в приятелска среща, играна в Ботевград. Двубоят не предложи футбол и ще се запомни с грозните сцени, сътворени от гостуващия тим.

Поведението изнерви срещата и още в 15-тата минута Васил Калоянов беше отстранен заради втори жълт картон за непристойно поведение.

Футболистите на Балкан сътвориха няколко положения и Здравко Атанасов вкара гол при едно от тях, но то бе отменено от рефера. Втората част започна с домакински натиск и Здравко Атанасов вкара две дузпи. Старши треньорът на домакините Иван Редовски направи доста смени и пусна в игра всички налични футболисти. Вместо да направят резултата класически футболистите на Балкан допуснаха обрат не без помощта на съдията, който получаваше указания от щаба на гостите.

Тимът от Мездра също вкара две дузпи и се възползва от грешка в отбраната на Балкан. Павел Петков пропусна пореден мач заради разтежение. В последната предсезонна контрола Балкан гостува на елитния Славия в София в понеделник от 15 часа, а на 11 февруари състезателите на ботевградския тим гостуват в Перник за Купата на Аматьорската футболна лига на Металург.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *