Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Обществено обсъждане за изменение на подробния устройствен план на територията на ЖК „ЮГ“ ще се проведе със собствениците на имоти в тази територия

На 05.07.2023г. (сряда) от 17:00 ч. в зала „Ботевград“(в сградата на общинската администрация) е насрочено обществено обсъждане на проекта за изменение на подробния устройствен план на територията на ЖК „ЮГ“ (бивш двор на „ТКЗС“). Графичната част на проекта е прикачена към настоящето съобщение, предоставяща възможност за предварително запознаване със същия.

На 16.05.2023г. от 17:00 ч. се проведе предварително обсъждане със собствениците на имоти в тази територия за запознаване и предложения по предварителното решение за изменение на плана в тази територия като беше даден и срок допълнително писмено да бъдат внесени предложенията към общинска администрация. Както и предходното обсъждане, и настоящето е насочено към собствениците на имоти в тази територия.

Община Ботевград моли всички, които са собственици на имоти в тази територия и имат предложения и коментари по представения проект да присъстват на насроченото обсъждане.

Схема: https://botevgrad.bg/data/news/files/1687885171.pdf?%D0%B0=46

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *