Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Много музика, танци и добро настроение на коледния концерт на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“

Традициите в Езиковата гимназия винаги са били неделима част от училищния им живот. И тази година спазиха задължителното условие на празника ни да има много хумор, приятна музика и добро настроение. На днешното коледно тържество бяха обявени победителите в конкурса за коледна украса на класната стая, който бе организиран по-рано този месец. Голямата награда отиде при 11б клас, които спечелиха интерактивен дисплеи. Второ и трето място грабнаха 8б и 10г клас, а поощрителната награда беше за 9б клас.

На тържеството по традиция награждават и отличените през годината ученици в състезания и олимпиади. И тази Коледа в ПГПЧЕ те са много на брой. Един от акцентите на днешния празник стана първата изложба от коледни фотоколажи на новата ни паралелка “Графичен дизайн”.

Директорът на училището г-жа Христина Иванова поздрави екипа и учениците с настъпващите коледни празници и отправи едно предизвикателство към всички ученици на ПГПЧЕ. Класът, който към края на първия учебен срок има най-малко уважени и неуважени отсъствия и най-висок успех, ще получи като награда електронен дисплей с компютърна конфигурация за класната си стая.

От езиковата гимназия пожелават весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Текст: Фейсбук страница на ПГПЧЕ „Алеко Константинов“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *