Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ търси фирма за изграждане и оборудване на STEM център

До 4 април 2024 г. е срокът за подаване на оферти в обществената поръчка за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за изграждане на STEM център в ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“. Прогнозната стойност на поръчката е 187 498,82 лева без ДДС.

Предназначението на оборудването е за изграждане на STEM Център в Профилирана природо-математическа гимназия „Акад. проф. д-р Асен Златаров“, гр. Ботевград по процедура BG-RRP-1.015 – „Училищна STEM среда“ и във връзка с реализацията на цитирания проект.

Целта на поръчката е да бъде извършена доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване за изграждането на “STEM Център“ в сградата на училището. Този център, който училището планира да изгради, включва доставка на оборудване за кабинети в две направления: „Природни науки“ и „Математика и информатика“.

Подробно описание на изискванията на Възложителя към оборудването и начина на изпълнение е даден в документацията на поръчката и Техническата спецификация, неразделна част от нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *