Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Движението по АМ „Хемус“ ще бъде ограничено в нощта на четвъртък срещу петък около тунел „Правешки ханове“

От 22:00 ч. на 28 март /четвъртък/ до 04:00 ч. на 29 март /петък/ ще се ограничи движението за всички превозни средства между 52-ри и 62-ри км на АМ „Хемус“. Спирането на трафика през нощта е за измиване на тръбата за София на тунел „Правешки ханове“. Движението ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел „Правец“ при 52-и км по път I-3 Плевен – Ботевград до пътен възел „Осиковска Лъкавица“ при 62-и км.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *