Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ПФК „Левски“ стартира благотворителен търг за закупуване на кувьоз за МБАЛ „Ботевград“

Снимка; Фейсбук страница на ПФК "Левски" София

ПФК „Левски“ обяви инициатива, насочена към подпомагане на важни обществени каузи в България. Като част от социалната си отговорност, клубът реши да обедини усилия със своите привърженици, за да събере средства за закупуване на кувьоз, който ще бъде дарен на МБАЛ „Ботевград“. За това информира публикация в официалната фейсбук страница на футболния клуб.

Клубът ще направи парично дарение за каузата, но също така ще предостави на своите фенове възможност да участват чрез благотворителен търг. Първият артикул, предложен за наддаване, е уникална фланелка с логото „Л“ с размери 15×18 метра. Тази фланелка бе показана по време на честванията на 110-годишнината на клуба, преди двубоя с „Лудогорец“ на 26 май 2024 година.

Началната цена за фланелката е 2000 лева, като стъпката за наддаване е 200 лева. Наддаването ще се извършва чрез коментари под поста на клуба в официалната им фейсбук страница, като търгът ще приключи в събота, 7 септември, в 19:14 часа. В случай на нови оферти след 19:04 часа, търгът ще се удължава с 10 минути след последната оферта.

Всички събрани средства от търга ще бъдат използвани за закупуването на кувьоза, който ще бъде дарен на ботевградската болница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *