Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Последни дни от 41-то издание на Празниците на духовите оркестри и мажоретни състави в Ботевград

На 18 и 19 септември се проведоха последните дни от 41-то издание на Празниците на духовите оркестри и мажоретни състави в Ботевград. В 10:30 часа на 18 септември започна сутрешната пограма, която се състоя от парад и концерт. В нея взеха участие Общински духов оркестър Ботевград и Fanfara „Valentin Luchianov“ and majorettes Zaim – Căușeni, Молдова. В 18:30 часа същия ден се проведе вечерната програма, в която се изявиха Младежки духов оркестър и мажоретен състав при НЧ „Христо Ботев 1884“ – Ботевград, Духов оркестър при НЧ „Развитие – 1869“ – Враца, Градски духов оркестър – Видин, както и гостите от Корфу, Гърция – Sinarades Philharmonic.

На 19 септември се проведе третият и последен ден от честването на празника. Денят започна с парад и сутрешен концерт на Градски духов оркестър – Видин и Sinarades Philharmonic – Корфу, Гърция.

Програмата завърши с вечерен концерт, който започна от 18:00 часа, като за последно гостите успяха да се насладят на изпълненията на Представителен духов оркестър – Габрово, Представителен младежки духов оркестър и мажоретен състав „Димитър Мечев“ – Велинград, Литаковската духова музика и Мажоретен състав при НЧ „Христо Ботев 1884“ – Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *