Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ПРОВЕЖДАНЕ НА XI НАЦИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ СЪБОР „ЗЛАТНА ЕСЕН – ЕТРОПОЛЕ 2024“

На 04-05.10.2024 г. на Централен площад и местността „Братска могила” ще се проведе ХI национален туристически ученически събор “Златна есен – Етрополе 2024” за ученици от І до ХІІ клас под патронажа на Кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров и със съдействието на Българска Федерация по Туризъм, Български Туристически Съюз, туристическо дружество „Туризъм, спорт и екология Етрополе“ и спортен клуб по Туризъм “Етрополе 2001”.

Това събитие е в рамките на конкурса за Eко отговорна община като част от кампанията „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” живот #БезОтпадъци на сдружение BG Бъди активен.

Учениците, запалени по спорта и туризма ще имат възможност да участват в спортно-туристическите състезания /щафета, дартс, теглене на въже, построяване на палатка за време, майсторско управление на велосипед и колокрос/в три възрастови групи от I – IV клас V – VII клас и VIII – XII клас.

Община Етрополе подсигурява за участниците храна, вода, тениски и грамоти. Купите ще бъдат подсигурени от Българска Федерация по Туризъм и медалите от Български Туристически Съюз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *