Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан и Славия II си поделиха по една точка

Балкан и Славия II завършиха 1:1 в среща от 11-я кръг на Югозападната трета лига.

Футболистите на Иван Редовски започнаха по-добре срещата и отправиха поредица от удари чрез Миков, Колев и Атанасов, но стражът на белите Илиян Илиев се намеси добре.

Младите слависти, които за първи път от много време имаха подкрепление от първия отбор, отправиха един удар към вратата на домакините. Второто полувреме ситуацията не се промени Балкан нападаше, но Кавълджиев от гостите се оказа най-съобразителен при едно разбъркване в наказателното поле и откри резултата.


В края на мача дойдоха и минутите на треньора и президент на клуба Иван Редовски, който възстанови равенството в 85-та минута. Ботевградския исполин насочи неспасяемо топката в мрежата на съперника.
Малко по рано Редовски нанесе първия си удар към вратата на Славия, но Илиев майсторски спаси. Удар на Ники Миков можеше да донесе и победата на Балкан, но топката мина малко над гредата.


Павел Петков, който получи тежка контузия изгледа срещата, а следващата седмица ще премине през ядрено-магнитен резонанс. Мачът пропуснаха и контузените Дейвид Йорданов и Георги Тафраджиев.


В следващия 12 кръг, който е на 5 октомври, Балкан гостува на ЦСКА III в Панчарево.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *