Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Да помогнем на Цветелин за по-добър живот!

Да помогнем на едно прекрасно момче от Правец!

Близките на Цветелин търсят подкрепа за него, който на 30 май 2024г. претърпява тежък инцидент. Роднините му в България получават обаждане, че той се намира в болница в Барселона и му е направена живото спасяваща операция.

Инцидентаът се случва докато е на почивка в Испания тази пролет. Възниква пожар в къщата, в която е отседнал и в опита си да се евакуира си удря във врата. Вследствие на камшичния удар чупи пети прешлен, който води до парализа на цялото тяло от мишниците надолу. Намерен е и е транспортиран в болница Валде Брон Барселона. Там е извършена операция за събиране на прешлена. Увреждането на този прешлен води до парализа. Той се нуждае от специализирана рехабилитация, за да възстанови своите движения. За лечението му са необходими специализирани ежедневни грижи. В момента той е на легло нуждаещ се от грижи 24/7, които в България не може да се подсигури. Тук не му дават прогнози за възстановяване.

Роднините са избрали лечение в болница Institut Guttmann Барселона. Там имат план за неговото възстановяване и адаптиране към новия му начин на живот. Ще започне с усилена рехабилитация за събуждане на нервите. Силно желаем да върнем сина, брата, любимия чичо в нашия живот с усмивка. Молим ви за вашата подкрепа и помощ“. С тази молба се обръщат близките на Цветелин към всички, които могат да помогнат.

През този линк може да дарите средства директно: https://pavelandreev.org/bg/campaign/da-pomognem-na-cvetelin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *