Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ръководството на ФК Скравена депозира жалба срещу Петко Любенов Филипов главен съдия на мача между ФК Козаро Ботевград и ФК Скравена

На 25 септември ръководството на ФК Скравена депозира жалба срещу Петко Любенов Филипов главен съдия на мача между ФК Козаро Ботевград и ФК Скравена изигран на 22.09.2024 г.

Главният съдия е „спестил“ два червени картона за домакините Козаро Ботевград и е демонстрирал пристрастие и толерантност към тях.

Ръководството на ФК Скравена и всички играчи в отбора категорично се противопоставяме на агресията и на всяка проява на подбуда за неспортсменска игра на терена. Мачовете между ФК Скравена и ФК Козаро Ботевград са най-атрактивните в групата, така нареченото „местно дербити“, предвид което адреналина и емоциите трябва да се контролират, за да не се допуска ескалация на напрежение. Със своите действия и изказвания главният съдия е провокирал точно обратното.

Ръководството на ФК Скравена счита че, със своите отсъждания в ситуациите, по време на футболната среща, главният съдия е повлиял пряко на крайния резултат и видимо е ощетил нашия отбор. С настоящата жалба ръководството апелира към феърплей, честна игра и призовава всичко да се решава на футболния терен. Нека всеки да понесе своите последствия и наказания от нарушаване на правилниците за честна игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *