Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Да започнем лятото с „Нестле за живей активно! 2019“

Под този наслов община Ботевград и местни доброволци ще организират спортен празник, който ще се проведе на 23 юни в Градски парк.

Организирането на спортния празник е част от поредната позитивна инициатива, в която Община Ботевград ще вземе участие и която би могла да допринесе за по-доброто бъдеще на жителите на града. А това е – Национален конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за живей активно! 2019“. Проектът е дългосрочен и има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България. Инициативата стартира през 2006 г. и до момента към нея ежегодно са се включвали значителен брой общини. Наградата за победителите в конкурса е финансирането на общински проект,  насочен към активния начин на живот, на стойност до 20 000лв., напр. за изграждане на спортни площадки, оборудване на спортни зали, спортни съоръжения и др.

                Община Ботевград стартира своето участие на 23 юни с организирането на спортен празник под надслов Да започнем лятото с „Нестле за живей активно! 2019“, който ще се проведе в Градския парк от 10:00 до 12:00 часа.

Програмата, която очаква посетителите е изключително богата и включва занимания по таекуондо, салса, федербал, тенис на маса, шахмат, щафетни игри, колоездене, алея за тротинетки, баскетбол, футбол, народни танци, акробатика, аеробика, йога, четене на детски книжки и тае-бо.

След края на спортните активности празникът ще продължи до 13:00 с детска дискотека в Парка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *