Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

За днес е насрочено погребението на Веселин Банчев

Близки и приятели на 30-годишния Веселин Банчев ще се простят с него днес- 5 юни. Младият мъж почина от раните си. Лекарите от Окръжна болница (УМБАЛ „Св Анна“-София) се бориха за живота му в продължение на повече от седмица, но безуспешно. Веско си отиде от този свят, след като на 24 май бе намерен в дома си в Ботевград, с множество прободни рани в областта на корема.

По случая е образувано досъдебно производство, като са разпитани свидетели. Предстои да бъдат привлечени още свидетели, съобщи за botevgrad.NEWS Нина Панчева, говорител на Окръжна прокуратура. По думите й са назанчени експертизи, като предстои да бъдат назначени допълнителни такива.

Погребението на Веселин Банчев ще се състои утре (сряда) от 14.00ч в Гробищен парк -Ботевград.

Поклон пред светлата му памет!

6 коментара на “За днес е насрочено погребението на Веселин Банчев

 1. Никаква информация, из града се говорят глупости че се е САМОНАРЪГАЛ 3 ПЪТИ (забелжете) в областта на сърцето, в корема и по лицето … Други твърдят че някой го е САМОУБИЛ … Никаква прозрачност, никаква информация, само дето Веско беше страшен пич и си отиде ей така без време … дано се намери виновника, защото отказвам да си мисля че се е самонаранил заради някоя която не заслужава такава чест …

  1. Да и на мен тази версия не ми се връзва. Надявах се, че ще се оправи и ще каже какво се е случило. Беше много готино момче. Изключително съм тъжен. Готините хора си отиват. Утрепките живеят…

 2. Изказвам съболезнования към семейството и близките му. Когато изгубиш разумен, мил и възпитан човек, цялата родина губи.
  Изказвам дълбоко разочарование към институциите, които в продължение на дни не изнесоха информация по разследването, какво и медии недостоверна информация. Така ще си отиде духът му, гледайки и молейки да ви подскаже.
  Изказвам ненавист пред всеки, който може да помисли че отнемането на живот, нараняване, или обида може да има някакви права. Не – права нямате. Нито обществено място.
  Ще запомня това мило момче със вечна усмивка на лице, целенасочен, внимателен, възпитан и герой, герой загубил битката във борбата със несправедливият живот!
  Моля се повече хора да се борят за са можем да живеем в един по-мирен град, свят.
  Поклон,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *