Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Още една група ще свири на мотосъбора утре

Десетият юбилеен събор на ботевградския мотоклуб „Небесните сили“ МС започва утре в местността „Урвишка поляна“ под крепостта Боженишки урвич, и ще продължи до неделя. Организаторите от клуба обещават много забавления, игри и изненади за всички присъстващи.

За нажежаване на рок-атмосферата участие ще вземат сръбската рок група MADICINE BAND, DARK SPIRIT, които ще направят MANOWAR трибют на живо, както и незаменимата и най-любима група на клуба – КОНКУРЕНТ. Това, разбира се, не е всичко – на сцената ще се появят и ботевградските рокаджии от ThunderSouL, които са забивали и на предишни издания на мотосъбора на „Небесните сили“ МС. Те ще подгреят в събота световната рок звезда ДЕЙВИД РИЙЗ,бивш вокал на групите BONFIRE и ACCEPT, който пристига специално за събитието заедно с John Steel. Очаква се ботевградската банда да се качи на сцената около 18 ч.

„Със сигурност сме много развълнувани и за нас е огромно удоволствие да свирим на една сцена с такива музиканти“ – сподели пред наш репортер Цветослав Николов, китарист и вокал на ThunderSoul.

Както Botegrad.NEWS вече съобщи, са предвидени много игри с награди, а голямата награда ще бъде почивка в Интер хотел Поморие за 5 дни, ол инклузив за двама!

Напомняме, че съорганизатор на събора е Община Ботевград и поради тази причина, както и на миналогодишния събор, за всички жители на общината входът ще е безплатен.

Спонсори на събитието са МсМ рок компания, ZAHARIEV & Co.Ltd, ГИД МЕТАЛ, ВАМИ ООД, ТОМИ 08 ООД, АВТОСЕРВИЗ БОТЕВГРАД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *