Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Рок и дъх на бензин в подножието на Боженишки урвич

Рокери от всички краища на България се събраха на Урвишка поляна край с. Боженица. Поводът е мотосъбора, организиран от местния мото клуб „Небесните сили“ МС. Купонът под древната крепост тече от вчера, когато пристигнаха и първите рокери. За настроенето снощи се погрижиха сърбите от „Medicine Band”.

През днешния ден се проведе традиционното състезание по канадска борба в две категории – жени и мъже. Далеч от градската суматоха моторите огласиха гората с мощен рев, който пригласяше на рок-изпълненията от сцената. Програмата започна привечер с концерт на ботевградчаните от ThunderSouL. Последва караоке с награда – 15-инчова озвучителна колона. Изпълненията на желаещите да се включат бяха изключително разнообразни – прозвучаха хитове на Сигнал, Милена Славова, Лили Иванова, Обратен Ефект, както и летният хит „Despacito“. По традиция любимата банда на мото клуба – Конкурент подгря публиката за грандиозния концерт, който изнесе Дейвид Рийс специално за гостите на събитието.

Посетителите имаха възможност да участват в томбола, която се проведе между двата концерта. Късметлията от Видин спечели почивка в Интер хотел Поморие за 5 дни, ол инклузив за двама.

Съорганизатор на събитието е Община Ботевград, поради което входът за мото събора бе безплатен за всички жители на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *