Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Акробатките от КСАЧ „Балкан“ с 6 златни медали от Държавното първенство в Русе

Акробаките от Клуб по спортна акробатика и черлидинг „Балкан“ спечелиха безапелационно шест златни медала на Държавното първенство по спортна акробатика, което се състоя в зала Дунав от 28 до 30 юни в Русе.

В категория жени 10-18г тройката акробати от КСАЧ Балкан Габриела Боевска, Стейси Василева и Дария Иванова спечелиха три шампионски титли. Те получиха много добри оценки от изпълненията си вчера на обяд и вечерта, както и тази сутрин. За балансовата си композиция композиция те получиха оценка -27,500, за темпова композиция-27,250, и смесена композиция -27,800т. По случай 60-годишнината на Русенската школа по акробатика наградиха Габи, Стейси и Дари за любимки при тройките.

В категория двойка жени 9-16 г двойката ни Елена Босилков и Полин Петрова (ЦСКА/Балкан) също грабнаха три златни медала за темпова и балансова комбинация, и многобой.

В категория тройки жени 7-16 г Мария Хачатрян,София Маринова и Светла Хачатрян спечелиха сребърен медал за балансова комбинация с оценка 25.320 т, и бронзов медал при многобоя с оценка 24.480т.

При възрастова категория 9-16г тройки жени – Леа Некова,Василена Рабохчийска и Даяна Николова се представиха с балансова, темпова комбинации и на финал играха отново темпова комбинация. Те се класираха на три четвърти места.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *