Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Официално отвори врати Арт магазин МЕЧТИ в Ботевград

Навръх днешния празник Успение на Пресвета Богородица ( Голяма Богородица) отвори врати нов търговски обект в Ботевград – Арт магазин МЕЧТИ. Той се намира на площадката  между  бул. „Трети март“ и ул. „Стефан Караджа“ – градинката при Енергото.

Магазинът ще  предлага нетрадиционни за Ботевград ръчно изработени изделия, които са предназначени за подаръци по различни поводи. Там можете да намерите сувенири, чанти, тениски, плетени и шити играчки, картички на Ботевград от миналото и в днешно време. Ще се предлагат услуги по поръчка – изработване на тениски с надписи по избор, чаши, снимки и др. Тук ще се извършват и шивашки услуги – по поръчка ще ви бъдат ушити покривки, възглавници и др.

Арт магазинът ще работи на половин работен ден, като работното време ще се актуализира всяка седмица. Собственичката Анета Иванова работи в тази област повече от 5 години. Тя има спечелен европейски проект „Стилност и уникалност“ за ръчно изработване на различни предмети. Анета работи съвместно с няколко талантливи жени, които правят чудеса от нищото. За откриването на магазина бяха специално изработени арт пана от автентичен вестник „Таймс“.

Магазин МЕЧТИ Ви очаква. Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *