Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Етрополе участва в Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“

За поредна година, Община Етрополе взе участие в 38-то Международно туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което се проведе в периода 24-25.02.2022 г. Тази година акцентът бе  поставен върху мотото „Завръщане към нормалното“ / „Back to normal“. Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.


Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО, а борсата се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община и браншовите организации. ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически форум в България, който предлага всяка година нови инициативи, предоставя на туроператори, хотелиери и фирми от сектора все повече бизнес възможности. Предназначен е за професионалисти и широка публика.


По традиция Община Етрополе участва в изложението със самостоятелен щанд. На щанда бяха представени брошури за културните и исторически забележителности на общината.

Щандът на Община Етрополе бе посетен и от Министъра на туризма Христо Проданов, който пожела много здраве и бъдещи успехи за нашата красива община.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *