Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поредица от срещи в супермаркети ФАНТАСТИКО за търсещите ново работно място

През март започва поредица от срещи в супермаркети ФАНТАСТИКО с всички, които търсят възможност за ново работно място в сферата на търговията. Всеки понеделник от 10.00ч. до 12.00ч. екип от HR-експерти ще бъде в супермаркета на компанията в гр. Ботевград, а всяка сряда желаещите да се запознаят с кариерните възможности ще могат да го направят в един от супермаркетите на веригата в София.

Първата от планираните срещи ще се състои на 7 март в супермаркет ФАНТАСТИКО в гр. Ботевград.  „Ще бъда там и ще отговоря на всички въпроси, свързани с различните длъжности. Тези срещи са предназначени, както за хора, които не са запознати с възможностите за работа във веригата, така и за тези, които вече са кандидатствали за някои от отворените позиции чрез нашия сайт или чрез jobs.bg. Очакваме с нетърпение тези срещи и силно вярвам, че с повечето от кандидатите ще пристъпим към следващия етап – подписване на трудов договор. За улеснение на нашите бъдещи колеги това може да се случи отново на място в супермаркета при някое от следващите ни планирани посещения, за да имат време да подготвят необходимите документи за назначаване“, разяснява Мариян Васов, експерт „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО.

В момента компанията има отворени позиции за касиер-аранжори, продавач-консултанти и служители, които зареждат стоката в търговската зала. За пътуващите от Ботевград е осигурен безплатен служебен транспорт. „Няма задължително условие кандидатите да имат опит. Напротив. Всеки нов колега преминава въвеждащо обучение и започва да работи самостоятелно тогава, когато се почувства готов за това. Обикновено един месец е напълно достатъчен за адаптация“, допълва Мариян Васов. Компанията предлага възможност за работа и на студенти, като осигурява гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа.

През март са планирани срещи в супермаркетите на веригата в различни райони на София, сред които: „Студентски град“, „Разсадника“, „Гео Милев“ и „Драгалевци“. Срещите отново ще са от 10.00ч. до 12.00ч. Всеки, който желае, може да се свърже с експерт от HR-екипа на тел.: 0894777307 или e-mail: jobs@fantastico.bg. 

ФАНТАСТИКО ГРУП е готова да предостави възможност за работа и на украински граждани, очаквайки облекчаване на настоящите изисквания и процедури за назначаване.

ГРАФИК НА СРЕЩИТЕ

7 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А

9 март –  гр. София, кв. „Разсадника“, ул. „Хъшове“4

14 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А

16 март – гр. София, кв. „Студентски град“, ул. „Акад. Борис Стефанов“12

21 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А

23 март – гр. София, кв. „Гео Милев“, SkyCity Mall, ул. „Коста Лулчев“52

28 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А

30 март – гр. София, кв. „Драгалевци“, бул. „Черни връх“ 204

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *