Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес от кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов по случай Международния ден на жената

ДО ЖЕНИТЕ В ОБЩИНА БОТЕВГРАД

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Приемете моите поздравления по повод 8-ми март – Международния ден на жената! Днес е специален ден, защото празнувате Вие – майки, съпруги, баби, дъщери и сестри – жените в нашия живот. Всички жени сте дарени с необикновени способности – само Вие правите къщата дом и само чрез Вас се ражда новият живот. Убеден съм обаче, че българките сте неповторими и необикновени. Достатъчно е само да се чуят имената на Райна Княгиня и Баба Тонка или представителките на недалечното ни минало Мария Атанасова – първата жена командир на тежък тип самолет в света и Райна Касабова – първата жена в света, участвала в боен полет, за да накарат всеки човек да сведе глава пред уменията, духа и еманципираността на българската жена.
Към Вас – жените от община Ботевград, изказвам своята дълбока
признателност за избора да останете тук и да допринасяте за икономическото и демографско развитие на родния ни край. Пожелавам Ви здраве. Бъдете целеустремени, упорити и успешни във всякосвое начинание – в личен и професионален план.
Честит празник!


ИВАН ГАВАЛЮГОВ
Кмет на Община Ботевград

1 коментар на “Поздравителен адрес от кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов по случай Международния ден на жената

  1. Честит 8-Ми Март, Празникът за равноправие на жените и за мир! Най-добри пожелания на свестните жени и техните близки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *