Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предстои 24-ти кръг в Трета Югозападна лига

Срещите от 24-ти кръг в Трета Югозападна лига ще се изиграят в събота – 19-ти март от 15:00 часа. Битката за първото място се завърза и мачовете до края на сезона ще бъдат изключително интригуващи. Балкан Ботевград изпусна първото място и сега ще трябва да се връща на пътя на победите при гостуването си на ОФК Костинброд. От началото на пролетния полусезон „зелените” имат две победи и един равен, а една среща им бе отложена. През пролетните мачове Костинброд записа три поредни победи, но в последния кръг загуби от Беласица.  През есента мачът в Ботевград завърши 3:2 за домакините.

След победата над Оборище Панагюрище в сряда, сега Чавдар Етрополе ще има по-лека задача при гостуването си на колебливия Левски Чепинци. Активът на „червените” през пролетта е 3 победи и 1 загуба, а този на „сините” е 4 загуби. За Левски няма да играе наказаният за една среща Петър Христов. Есенния мач завърши с категорична победа с 5:1 за Чавдар.

Най-интересният мач от кръга се очертава да е в Сливница, където традиционно силният домакин Сливнишки герой ще приеме лидера Беласица. В последните си 3 мача „героите” имат едва една победа, а са допуснали 2 загуби. Беласица е с в серия от 9 поредни победи в първенството. Мачът в Петрич през есенния полусезон завърши 3:0 за домакините.

24-ти кръг:

Костинброд – Балкан Ботевград

Левски Чепинци – Чавдар Етрополе

Сливнишки герой – Беласица

Пирин II Благоевград – Хебър II Пазарджик

Оборище Панагюрище – Гранит Владая

Надежда Доброславци – Витоша Бистрица

Банско – Пирин Разлог

Рилски спортист  – Септември II София

Ботев Ихтиман – Пирин Гоце Делчев

Кюстендил – Вихрен Сандански 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *