Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Общинска администрация- Правец възобновява приема на граждани

От 21.03.2022 г. Общинска администрация – Правец възобновява извършването на Нотариални заверки и приемните дни за граждани.

ПРИЕМНИЯТ ДЕН НА КМЕТА НА ОБЩИНА ПРАВЕЦ ще бъде последния четвъртък на месеца, като за часът на срещата, записаните лица ще бъдат уведомени предварително на оставения от тях телефон за контакт.Записването става по един от следните начини – на място в центъра за административно обслужване – пл. „Тодор Живков“ №6 или на телефон 07133/2288. При записване гражданите е необходимо да предоставят: Име, Телефон за контакт, Номер на адм. преписка или информация относно въпроса, който искат да поставят, Писмени документи по проблема, ако е необходимо.

ПРИЕМНИЯТ ДЕН НА ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА ПРАВЕЦ ще бъде всеки четвъртък от 15:00 ч. до 17:00 ч., след предварително записване. В рамките на един приемен ден могат да бъдат записани максимум 8 души. Останалите ще бъдат записани за следващия приемен ден.При записване гражданите е необходимо да предоставят: Име, Телефон за контакт, Номер на адм. преписка или информация относно въпроса, който искат да поставят, Писмени документи по проблема, ако е необходимо. За приемен ден с Архитекта на Община Правец се записват граждани, които вече имат подадена документация или искане за административна услуга в Община Правец. Записването става по един от следните начини – на място в центъра за административно обслужване – пл. „Тодор Живков“ №6 или на телефон 07133/4883

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *