Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ясни са цените на билетите за Купата в Ботевград

5 лева ще бъде цената на билета за един мач на най-силния баскетболен турнир за 2022 год. efbet Купата на България. Той ще се проведе от 24 – 28 март в многофункционалната спортна зала „Арена Ботевград“ , а в него ще участват осемте най-силни отбора в БългарияОрганизаторите предвиждат и еднодневен билет на стойност 8 лева, който ще включва двата мача за деня.

Билети ще се продават от четвъртък сутрин (24 март) от 10:00 часа на служебния вход в „Арена Ботевград“ (откъм тенис кортовете) като тогава могат да се купуват билети и за мачовете в петък. Един час преди двубоя билети ще се продават само на касите на залата. 

С цел популяризиране на баскетбола БК Балкан прави жест към всички млади хора и обявява вход свободен за всички ученици до 18 години. 

Важно уточнение за привържениците от Ботевград е, че абонаментните карти на Балкан за сезон 2021/22 важат само за мачовете на отбора от турнира за Купата на България. Притежателите на карти също ще получат символичен билет на входа, който ще участва в специална томбола на финала.

Всички закупени билети от началото на турнира ще участват в томболата, която ще се тегли на големия финал на 28 март (понеделник). 

ПЪЛНА ПРОГРАМА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ В „АРЕНА БОТЕВГРАД“:

ЧЕТВЪРТФИНАЛИ

24.03 (четвъртък)

17:00 Черноморец – Берое

20:00 Рилски спортист – Академик Пловдив

25.03 (петък)

17:00 Левски – Спартак Плевен

20:00 БАЛКАН – Ямбол

ПОЛУФИНАЛИ

26.03 (събота)

17:00 Полуфинал 1 – победители от  Черноморец / Берое – Рилски спортист / Академик Пловдив 

20:00 Полуфинал 2 –  Левски / Спартак Плевен – Балкан / Ямбол 

ФИНАЛ

28.03 (понеделник)

19:00 Победител полуфинал 1 – Победител полуфинал 2

Не се изискват „зелени“ сертификати за мачовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *