Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в ОГ София Запад

И този кръг – 18-ти, който е последен от редовния сезон, ще се играят само три мача. Два от тях са в събота, а един в неделя.

В събота от 16:00 часа ФК Скравена ще посрещне лидера ФК Драгоман. В последния кръг Скравена не събра нужния брой състезатели и не се яви на гостуването си в Петърч. Драгоман също не игра мач, тъй като по програма трябваше да посрещне „идвадения” Зенит Церово. От началото на годината скравенци имат спечелена едва една точка, докато драгоманци имат две победи и два равни. Есенната среща по между им завърши при резултат 3:0 за Драгоман.

Също в събота и също от 16:00 часа е и мачът Сините орли Своге – Петърч. В последните си 5 срещи „орлите” са постигнали 4 победи и 1 равен. Гостите имат изиграни 3 мача, в който имат 2 победи и 1 равен. Те имат и една служебна победа над Скравена. В есенната среща отборът от Своге надделя с 8:0.

Последната среща от кръга е в неделя от 17:00 часа. В нея ОФК Правец ще е домакин на дублиращия отбор на Спортист Своге. От началото на годината Правец има 6 мача. В тях има 3 победи, едната от които е служебна и три загуби. Свогенци продължават да са без спечелена точка от началото на сезона. Есенният мач завърши 3:0 в полза на Правец.

Срещите които няма да се играят този кръг са Спортист Драговищица – Ком Годеч и Зенит Церово – Козаро Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *