Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ с няколко награди за принос и високи постижения за 2023 година

По традиция и по повод 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност, на официална церемония в подкуполното пространство на Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“ в град София, началникът на Регионално управление на образованието – София област г-жа Росица Иванова връчи почетни грамоти, плакети, диплом и статуетки за високи постижения и принос към образованието през 2023 година на педагогическите специалисти от образователните институции на територията на Софийска област.

Росица Иванова удостои 33-ма учители, 8 директори, 8 училища, 44 ученици, 4 отбора и 1 театрална трупа за приноса им към развитието на училищната общност и постигнати добри резултати.

ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ бе наградена в категория „Училище на годината 2023“ с грамота и каменен плакет. Наградата бе приета от директора на училището Даниела Колева.

За цялостен принос в категория „Учител/зам.-директор на 2023 година“ от гимназията с грамота и плакет бяха удостоени Никола Фампарски – старши учител по физическо възпитание и спорт и Теменужка Христова – старши учител по биология и здравно образование.

От възпитаниците на Златаровската гимназия бяха отличени с грамота и медал Цвета Диловска в категория „Ученици – зрелостници“ и Ива Филипова от 5. клас.

Грамота и статуетка получи и отборът по баскетбол за юноши 11-12 клас на гимназията за второто място на „Ученически игри 2023“.

Източник: РУО-София област

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *