Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан победи Левски II в последната си контролна среща

Отборът на Балкан Ботевград завърши с успех предсезонната си подготовка над тима, който го победи на два пъти миналия сезон – Левски II с 2:1.

Двубоят, който се игра на стадион “Христо Ботев” започна по-добре за домакините, които откриха чрез Павел Петков. Опитният техничар реализира с удар от далеч след триходова атака, започната от Руйчев, Миков и завършена по най-добрия начин от Петков. Младите таланти от Левски II изравниха след перфектно изпълнен пряк свободен удар от Антоан Стоянов, който се завърна от Емполи, за да трупа игрови минути в дубъла на Левски. В края на срещата при едно центриране на Павел Петков към Здравко Атанасов, футболист на Левски в опита си да изчисти си вкара автогол.

Участие в срещата взеха всички нови попълнения на Балкан – на вратата Ивайло Крумов, който идва от Левски II и завърналият се след престой в Надежда Доброславци и Оборище Панагюрище Калин Дончев, бранителят Майкъл Георгиев от ОФК Кюстендил, Георги Тафраджиев от Септември София и добре познатият Ивайло Величков, който се подвизаваше в Ботев Ихтиман.

Балкан стартира с домакинство на ЦСКА 1948 III в първия кръг от новия сезон 2024/2025 в Югозападната Трета лига. Срещата е на 3 август (събота) от 18:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *