Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за сътрудничество с основателя на Фондация „Искам бебе“ Радина Велчева, който отбелязва началото на съвместни усилия за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми в общината. На срещата присъстваха и заместник-кметът Катя Симеонова, Валентин Стоянов – координатор проекти на фондацията, представители на медиите и служители на общинска администрация.

Демографското развитие – ключов приоритет за кмета на Етрополе

Кметът инж. Владимир Александров подчерта, че демографското развитие е от изключителна важност за бъдещето на община Етрополе.

„Ние сме ангажирани да осигурим необходимата подкрепа на всички наши жители, особено на семействата, които се борят с репродуктивни проблеми. Подписването на този меморандум е важна стъпка към подобряване на демографската ситуация в нашия регион и към създаването на благоприятна среда за отглеждане на деца,“ заяви още той.

Радина Велчева, основател на Фондация „Искам бебе“, подчерта, че сътрудничеството с Община Етрополе е важна стъпка към разширяване на дейността на фондацията и достигане до повече семейства в нужда.

„Нашата мисия е да подкрепяме семейства с репродуктивни проблеми и да им предоставим необходимата помощ и информация. Сътрудничеството с Община Етрополе ще ни позволи да разширим обхвата на нашата дейност и да помогнем на още повече хора,“ сподели тя.

Подписването на меморандума между Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ е важна стъпка към подобряване на репродуктивното здраве в региона. Сътрудничеството между двете страни ще предостави необходимата подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми и ще им помогне да постигнат мечтата си за дете.

Заместник-кметът Катя Симеонова подчерта значението на подкрепата за всички жители на общината.

„Община Етрополе винаги е поставяла хората на първо място. Подписването на този меморандум е още един начин да покажем нашата ангажираност към благополучието на жителите ни. Ще продължим да работим усилено, за да осигурим необходимата помощ и подкрепа на всички, които се нуждаят от нея,“ заяви тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *