Първият турнир по тенис на маса за служители на Районната дирекция по пожарна безопастност излъчи победители

Първи турнир по тениса на маса за служители на Регионалната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението –Софийска област се проведе днес в Ботевград. Той бе официално открит в 9.30ч в сградата на общежитието  на ПГТМ „Хр.Ботев“ Ботевград.

В края на поредицата от срещи бяха излъчени четиримата състезатели, които ще представляват Регионалната дирекция на София област на  Републиканското първенство  за служители на МВР, Гранична полиция и Пожарните служби, което ще се състои от 24 до 27 юни в Чепеларе.

Победител в турнира бе Иван Христов Колибанов от РСПБЗН-Правец. Наградата му връчи Началникът  на Областната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението– Гл.комисар Георги Иванов.

На второ място бе класиран Ивелин Георгиев Цветков от Районната служба в Ботевград. Наградата му бе връчена от Началника на РСПБЗН-Ботевград, Гл.инспектор Тодор Тодоров.

На трето място се класира Тодор  Иванов Сеизов от Районна служба –Пирдоп. Наградата му бе връчена от Началника на РСПБЗН-Пирдоп – Гл.инсп. Ненко Миков.

Четвъртото място спечели Валентин Михаилски, който ще също ще участва в Републиканския турнир.

В турнира участваха 16 пожарникари от Софийска област – Ботевград, Пирдоп, Елин Пелин, Правец. По регламент състезателите играха в три групи – всеки срещу всеки. На полуфинал се излъчиха двама от най-добрите състезатели от групите. Всяка среща се игра в рамките на 15 минути. Групите бяха сформирани с жребий.

 „Сигурен съм, че има доста добри състезатели в Софийска област. На този турнир ще трябва да излъчим четиримата най-добри, които да представят областта“, каза при откриване на турнира Главен комисар Георги Иванов, директор на Регионална дирекция по пожарна безопасност и защита на населението – София област. Той изрази надежда, че турнирът ще продължи и за в бъдеще и пожела спортменство и успех на всички състезатели.

Присъстваха още Димитър Стамболийски- Началник на Районната служба на Елин Пелин и Ненко Миков- Началник на РСПБЗН-Пирдоп. Служителите от РСПБЗН-Ботевград, които взеха участие в турнира бяха Валентин Михаилски, Ивелин Цветков, Трифон Трифонов и Михаил Миков.