Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

За първа година без играчи от „В“ група в Аматьорска футболна лига – Ботевград

В новия сезон на Аматьорската футболна лига в Ботевград няма да има играчи от „В“ група. Това се прави за първа година, съобщи за botevgrad.news д-р Валери Радков, организатор на спортният форум.  Според него причините за това са, че в предходния футболен сезон е имало  един или два отбора, които привличаха всички футболисти от „В“ група  и първенството ставаше безинетерсно.

„Няколко отбора взимаха няколко играчи от „В“  група, които са по- добри, а пък другите са съвсем аматьори. Считам, че мачовете няма да са равностойни. По новия начин на селекция първенството ще е много по-интересно“, коментира д-р Радков. По думите му  отборите от „В“ група ще трябва да правят нова селекция с нови футболисти, а не със досегашните.

Записването за тазгодишното издание на турнира по минифутбол е до 22 септември. Всеки отбор ще може да картотекира до 20 футболисти. Стартът на АМФ е началото на месец октомври.

Желаещите да участват в турнира по минмифутбол, могат да се свържат с д-р Валери Радков на телефон 0887 558 328 и на телефон 0879 66 77 31 – Веселин Гетов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *