Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Директорът на „Сигурност и обществен ред“ Деян Николов освобождава поста

Директорът на Дирекция „Сигурност и обществен ред“ към община Ботевград Деян Николов  официално е подал предизвестие за освобождаване. Датата, на която то изтича, е 4 март. Днес това потвърди кметът на общината Иван Гавалюгов. В началото на предходната седмица това все още не бе факт, тъй като Николов обмисляше решението си.

„Има предизвестие във връзка с покана да заеме висок пост в съседната община Правец“, каза кметът Гавалюгов днес пред репортер на botevgrad.news.   По думите му ще последва процедура по обявяване на конкурс за попълване на овакантеното място, след като официално освобождаването на досегашния директор стане факт.

„До датата 4 март е възможно да оттегли предложението си да напусне. Ние не  го гоним, може офертата му в някакъв момент да бъде оттеглена и той да остане служител на община Ботевград“, коментира още кметът на Ботевград и допълни, че към момента Деян Николов е директор. Стана ясно още, че след датата 4-ти март ще бъде назначен  временно изпълняващ, ако Николов напусне длъжността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *