Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Много настроение и адреналин на 11 мотосъбор на „Небесните сили“ МС

Точно в 15.00ч бе даден старта на тазгодишния, 11-ти поред Мотосъбор, организиран от „Небесните сили“МС Ботевград, със съдействието на Община Ботевград. Президентът Димитър Христов приветства всички гости, които бяха от всички краища на страната.

Около 50 клуба от цялата страна днес гостуват на традиционния мотосъбор на Божениши Урвич. Най-голямо представителство има от клуб „Бели вълк“ Русе – над 30 човека, от клуб „Велика България“ -София, Мездра и Враца, от клубове от Раднево, Стара Загора, Зайчар (Сърбия), Плевен, Ловеч и др.

По традиция и тази година бяха разиграни много игри – теглене на въже, канадска борба, най-шумен мотор, караоке и др. В надпреврата по канадска борба участваха 9 мъже и 4 жени. Победители станаха Димитър от Ботевград и Цветелина от София. В играта „Дърпане на въже“ победители станаха представителите на клуб „Войводите“ от Радневео. За най-шумен мотор бяха обявени два мотора от един и същи модел и марка – Honda VTX 1 800 кубика. И двамата собтвеници са от София.

Владимир Иванов (Нинджата) и Златин Стефанов от София направиха акробатични демонстрации пред публиката и събраха погледите с майсторски техники, като каране на една гума, възпроизвеждане на дим и т.н.

Тази година отново се разиграва томбола, като на победителите ще бъде връчен ваучер за почивка на море на Поморие.

Oт 19.00ч започва концерт с участието на „Изумруд“, „Конкурент:“ и „Поморианс“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *