Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Емблематичният рокер Стоичко Иванов си отиде на 61 години.

61-годишният Стоичко Иванов (Стицата) е управлявал мотор, марка „Чопър“ в злощастната вечер – сряда, 2 септември, когато бе ударен от 22-годишният М.Г. Младежът  е задържан за 72 часа от полицията.

Все още няма прокурорско нареждане за освобождаване на тялото на трагично загиналия моторист, когото познаваха жители на целия Ботевградски регион и извън неговите предели. Това съобщи за  botevgrad.news неговата дъщеря Миглена. Все още няма уточнен час за погребението на 61-годишния мъж, който, както стана ясно по-рано, бе блъснат около 23.00ч от автомобил, марка  BMW.

Според информация на органите на реда немският автомобил BMW се е движел по бул. „Цар Освободител“ с висока скорост, около 100 км в час. Стоичко след като завил на кръстовището с ул.“Рила“, бил блъснат в гръб, в близост до аптека „Здраве“. Тепърва ще се изяснява дали загиналият е спрял на знака „Стоп“. На шофьора на немското возило е взета кръвна проба, която е отчела 0,58 промила алкохол в кръвта.

Стицата бе почетен член на мотоклуб „Небесните сили МС“. Това съобщи Димитър Христов, президент на мотоклуба. По думите му Стоичко е един от първите рокери в Ботевград. „Него го познават в цяла България. Той бе емблематичен за нашия край. Стоичко бе най-внимателно шофиращият моторист. Не употребяваше изобщо алкохол. Бе много всеотдаен“!. Това каза още Димитър Христов за загиналия ботевградчанин. През последните години е работил като охрана в различни фирми. Женен е, има две дъщери.

Очаквайте информация за часа, датата и мястото на погребението на нашия съгражданин!

Botevgrad. News поднася  съболезнования на семейството на Стоичко Иванов!

1 коментар на “Емблематичният рокер Стоичко Иванов си отиде на 61 години.

  1. Невероятен джентълмен!Бяхме съученици до 8-ми клас и седяхме на един чин!Дълбок поклон Стойчко, почивай в мир!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *