Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК „Козаро“с победа в последното си домакинство за годината

Футболният отбор на ФК „Козаро“ записа победа в последното си домакинство за 2020 година. Успехът дойде в днешния двубой от 8 кръг на А ОФГ София – Изток срещу ФК „Спортист“ (Нови Хан), спечелен от „козлите“ с 2:0. В състава пролича името на вратаря Марин Илиев, който се завърна под рамката. Това бе и първа чиста мрежа за състава на Любомир Божанков през тазгодишната кампания.

Домакините изиграха силно първо полувреме, в което пречупиха своя опонент и в общи линии решиха отрано крайния изход от сблъсъка. В 22-ата минута Анатоли Димитров се отскубна по дясното крило и подаде за Светослав Косаков, който реализира елегантно с пета – 1:0. В 30-ата минута преднината за ФК „Козаро“ бе удвоена от Радослав Зарев. Капитанът на „оранжевите“ се възползва от избита топка и нанесе силен изстрел, който затрудни вратаря на гостите и се превърна в гол – 2:0. В оставащите минути до края изглеждаше, че ще станем свидетели на поредното изобилие от голове. Вместо това, чисто футболно продукцията на двата тима не бе на особено високо ниво и закономерно нищо интересно не се случи до края на срещата.

Така победата отиде в лагера на ФК „Козаро“, който с днешните спечелени 3 точки вече се изкачи на 3-ата позиция в класирането. Ботевградчани са с актив от 13 точки и голова разлика 18:8. В последната си среща от есенния дял на първенството, ФК „Козаро“ гостува на предпоследния ФК „Мътивир“ (Ихтиман) с чудесна възможност да закрие полусезона с победа.

1 коментар на “ФК „Козаро“с победа в последното си домакинство за годината

  1. Hi I am so glad I found your blog, I really found you by error,
    while I was researching on Aol for something else, Nonetheless I am here
    now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round thrilling
    blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look
    over it all at the minute but I have bookmarked it
    and also added your RSS feeds, so when I have
    time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic
    work. asmr 0mniartist

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *