Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Ботевград и „Гласът на Ботевград“ стартират благотворителната кампания „Сподели Коледа“

Благотворителна кампания „Сподели Коледа” започва от 24-ти ноември и ще продължи до 18-ти декември /петък/. Тя ще се проведе за трета поредна година по инициатива на Общинска администрация – Ботевград. Целевата група, към която е насочена кампанията, са самотно живеещи и крайно нуждаещи се жители на Община Ботевград.

През 2020-та инициативата разширява своя обхват, като към нея се включват и доброволци от онлайн медията „Гласът на Ботевград“. Благодарение на тяхната подкрепа, броят на кутиите за дарения ще се увеличи и те ще бъдат поставени не само в Общинска администрация, но и в следните търговски обекти в Ботевград:

  • Пицария „Релакс“
  • Магазин „Фреш Маркет“
  • Козметичен център „Estéti Co
  • Автошкола „Даникар“

Благодарение на кампанията за коледно-новогодишните празници ще бъдат подпомогнати крайно нуждаещи се жители, които, по една или друга причина, не могат да бъдат обхванати от предоставяните от общината социални услуги.

По традиция събраните средства ще бъдат разходвани за закупуване на коледни пакети с хранителни продукти, които ще бъдат дарени на крайно нуждаещите се наши съграждани, за да могат и те да посрещат спокойни и щастливи предстоящите празници.

Комисия ще има задачата да подбере хората, които да бъдат подпомогнати. Кметовете на населените места също ще се включат в подбора на лицата.

Нека в тези трудни времена бъдем съпричастни и човечни и заедно да подарим по-щастливи празници на нашите най-нуждаещи се съграждани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *