Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Общинският съветник Йонко Ненчев оглави структурата на ПП МИР в Ботевград | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

Общинският съветник от партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Ботевград Йонко Ненчев стана председател на структурата на партията в общината. Това стана на провелата се Общинска конференция на партия МИР в Ботевград, на която присъства и председателят на партията Симеон Славчев. Конференцията се проведе в значително намелен състав заради епидемичната обстановка и при строго спазване на всички мерки.

Йонко Ненчев беше избран с пълно мнозинство за председател на структурата на ПП МИР в Ботевград и пое отговорността да бъде лидер на партията в общината, където МИР е първа политическа сила. Той е бакалавър със специалност „Информационни технологии“ и в момента работи като инженер в „Сенсата Технолоджис България“.

„По време на предизборната кампания за местните избори екипа и с ежедневната ни работа в Общинския съвет на Ботевград доказахме, че МИР не случайно е първа политически сила в общината. Моята цел и амбиция е да надградим постигнатото и с нашия морал, инициативност и родолюбие да успеем да оправдаем доверието, което ни гласуваха ботевградчани“, каза новоизбраният лидер на ПП МИР в Ботевград Йонко Ненчев.

Той подчерта, че целта на ПП МИР в Ботевград е да надгради постигнатото на местните избори, когато партията застана зад Иван Гавалюгов, който беше избран още на първи тур за кмет на община Ботевград, а МИР има 13 от общо 29 общински съветници.

„Чрез решаването на ежедневните проблеми на ботевградчани и проблемите на общината екипа на МИР в Ботевград ще продължи да доказва, че политика е средство за решаването на реалните проблеми на хората и че в политиката може да има и има морал. Всички ние живеем тук в Ботевград и искаме нашия град и община да бъде едно добро място за живеене за нас и за нашите деца. Именно това ме мотивира да поема отговорността да застана начело на МИР в Ботевград. Убеден съм, че ще успеем, защото знам, че не съм сам, зад мен е целият екип на МИР на местно и на централно ниво, а зад всички нас са ботевградчани и хиляди български граждани“, каза още общинският съветник и лидер на ПП МИР в Ботевград Йонко Ненчев.

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев благодари на екипа на МИР в Ботевград за това, че с ежедневните си действия доказва, че в България може да има промяна.

„Ботевград не само е изключителен град с традиции, но той е град с много възможности за инвестиции, производство и туризъм. От Ботевград тръгна промяната в България и връщане назад няма. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем да променим България, така както променихме Ботевград и той стана първия МИРен и независим град в страната. С вашата неуморна работа, с вашата инициативност, морал и личен пример наложихте един коренно различен модел на управление, на взаимоотношения и диалог в местното самоуправление. Целта на ПП МИР е да успеем да наложим и мултиплицираме успешния модел на управление и работа, който създадохме в Ботевград в цялата страна. Ботевград е примерът и моделът, по който ще направим промяната и във всеки друг български град и община. Ботевград е моделът, по който ще направим промяната в България“, каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *