Йонко Ненчев и още трима от Ботевград са в листата на ПП МИР за предстоящите парламентарни избори

Председателят на ПП МИР и общинскин съветник Йонко Ненчев , заедно с още трима ботевградчани, бяха регистрирани в кандидатска листа. Йонко Ненчев е втори в листата на политическа партия „Морал, инициативност и родолюбие“. Той е инженер по професия. Останалите са Елена Василева (седма в листата), която бе кандидат за общински сътеник от ПП МИР през 2019 г. Осма е Ирена Лазарова – управител на организация на производители на биологични плодове, а под номер 9 е Цветанка Илиева, която упражнява професията на счетоводител.

Кандидатската листа е регистрирана с решение № 65-НС от 2-ри февруари, след постъпило предложение от политическа партия „МИР” за участие в изборите за народни представители, насрочени на 4 април 2021 г., подписано от Симеон Славчев Славчев, в качеството му на представляващ политическа партия „МИР“.

 Кандидатската листа, предложена от политическа партия „МИР“ е, както следва:

1.Пламен Богомилов Стоянов – София

2.Йонко Цветолюбов НенчевБотевград

3.Росен Любенов Манолов

4.Цветан Стаменов Македонски

5.Александър Пламенов Лазаров

6.Александър Коцев Колев

7.Елена Николаева ВасилеваБотевград

8.Ирена Иванова ЛазароваБотевград

9.Цветанка Велчева ИлиеваБотевград

10.Боян Димитров Крумов

Водачът Пламен Богомилов Стоянов е роден на 01.05.1960 година в гр.София, като почти цялата част от живота му е преминала в район „Красно село”. Женен, с две дъщери на 9 и 11 години. Има висше образование със степен магистър и специалности „Педагогика“ и „Психология“. Офицер от резерва. Дипломат – работил е 17 години в Министерство на външните работи, като шест от тях е бил Генерален консул на Република България в гр.Новосибирск, Руска Федерация. Експерт по национална и международна сигурност. Член е на Националният съвет на Политическа партия МИР.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 thoughts on “Йонко Ненчев и още трима от Ботевград са в листата на ПП МИР за предстоящите парламентарни избори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *