Иван Ченчев, Александър Манолов, Борис Калоянов и Мартин Тошков от БСП се срещнаха с избиратели в Стъргел и Осойца

„Откакто ГЕРБ са на власт, инфраструктурата в София област е на ниво кръгла нула“, това заяви водачът на листата на БСП за 26-и МИР Иван Ченчев пред симпатизанти на партията в с.Стъргел, общ. Горна Малина. Той обяви, че е посетил над 180 населени места в областта и навсякъде мнението на хората е такова.

Кметът на Стъргел Георги Нинов добави, че е успял да реновира две главни улици и над 120 м. водопровод, само със средства от общинския бюджет в първите 6 месеца от мандата си, но този водопровод трябва да се довърши.

„Разчитаме на богата природа. Надявам се и проектът за Зеленото училище да бъде реализиран. Наблизо е туристическата пътека Ком-Емине. Разчитайки и на туризма и природните дадености, селото се разраства“, добави кметът. По думите му, ако бъде предпочетено и за отдих от хора от големите градове, ще има възможност да бъдат подпомагнати и местните зеленчукопроизводители, какъвто приоритет е обявила в програмата си и БСП.

Подкрепяйки идеите на жителите на селото, водачът на листата на социалистите Иван Ченчев обяви, че има голям шанс БСП да спечели изборите и да е първа политическа сила. „Противостоим на този модел на управление на държавата. Категорично сме алтернатива“, добави Ченчев.

На срещата присъстваха и областният председател на партията Александър Манолов – четвърти в листата и 7-ият в листата – Борис Калоянов, както и 11-ият – Мартин Тошков.

Калоянов, който е икономист по образование, е представител на гражданска квота. „Няма партия ГЕРБ, има фирма. Коефициентът на полезно действие на Парламента зависи от законите, които приема. Ще отстояваме преизчислението на пенсиите с между 20 и 30%. Знаем колко ще струва това на бюджета. Дали сме формулата. Ако получим възможност да реализираме мандат за управление, ще започнем ударно с промените – още в първите 6 месеца. Една от тях е болниците да не са търговски дружества. За целта хората трябва да излязат и да гласуват“, обяви част от предлаганите от БСП мерки Калоянов.

Кандидат-депутатите се срещнаха и с жители на с.Осойца. Пред тях Иван Ченчев обяви, че заложените в програмата на БСП предложения за излизане от кризата са били входирани в Народното събрание – в над 70 законопроекта, но не са били приети от мнозинството. Някои дори са били откраднати от ГЕРБ, с леки изменения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 thoughts on “Иван Ченчев, Александър Манолов, Борис Калоянов и Мартин Тошков от БСП се срещнаха с избиратели в Стъргел и Осойца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *